Менеджери з продажу “не напружуються”… Знайомо?

У вас вдається працювати легко без втрати ресурсів або так, щоб на їх відновлення не знадобилося більше відведеного часу на відпустку або вихідні?

Незважаючи на відчуття, що ви робите саме те, про що завжди мріяли, можна знову і знову відчувати стан «не хочу працювати». Можна любити свою роботу, але іноді сприймати її, як мука. Однак як само, адже Конфуцій колись сказав: обери собі роботу до душі, і тобі не доведеться працювати жодного дня у своєму житті.

І де ж обіцяна легкість?

Як не надто турбуватися, але щоб все спрацювало і принесло бажаний результат? У кожного з нас життям сформовані обмежуючі переконання. У мене, що робота – це складно, на роботу не ходять з легкістю. Щоб йти далі і працювати з легкістю, треба починати з переконань.

Опрацювати обмежуючі переконання під силу кожному. Але будьте готові до того, що не вийде просто відкинути переконання і почати завтрашній день з чистого аркуша.

Ось кілька дієвих способів, як позбутися від обмежуючих переконань

  • Визначте, що стоїть за переконанням. Практично за кожним нашим переконанням стоїть певний страх. Подумайте і запишіть варіанти, спробуйте до них прислухатися.
  • Випишіть користі від обмежуючого переконання.
  • Перефразуйте встановлення. Наприклад, «Робота це завжди каторга і складно». Перепишіть на «Робота приносить мені корисні вигоди, мені гроші дістаються легко і швидко».

Легкість в роботі не приходить від легкої роботи. Уміння з легкістю ставитися до будь-якого завдання і виконувати її регулярно – ось, що дозволяє брати на себе масштабні довгострокові проекти і відповідно домагатися цінних результатів.

Тільки дисципліни і мотивації для цього недостатньо. Те, що дається через силу, не буде довгостроковим – рано чи пізно здасися, тому що запас нашої енергії обмежений. Саме легкість в свідомості і акцент на легкості!

Легкість вимагає практики. Входження в потік вимагає практики. Економія енергії вимагає практики. Будь-який стан важливо практикувати. Регулярно і усвідомлено!

Найбільша помилка в роботі над своїми звичками, станом, ставленням до чогось – це очікування, що зміни відбудуться в один момент. А якщо з першого разу не вийшло, робимо висновок, що це не працює і забуваємо про ці практики.

Важливо пам’ятати, що та ж легкість в відношенні з роботою приходить не відразу, а з практикою. Про це собі потрібно нагадувати і тримати постійно акцент.

– Практика, Наталя! Практика! – твердила я подумки, «в обіймах» з внутрішнім опором, але не дозволяючи собі здаватися.

Подивимося, скільки знадобилося часу, щоб побачити зміни!

А у вас є легкість в роботі і житті?

Наше кадрове агентство ЦСБ «Олександрія» зі свого боку завжди готове надати Вам якісні послуги з пошуку, підбору та оцінки персоналу!

Введите ваш e-mail в форму ниже
и раз в месяц мы будем присылать
полезный контент на почту. Без рекламы.